Gratis planten op het Gustav Mahlerplein op 7 augustus 2015

4 augustus 2015
Gratis planten op het Gustav Mahlerplein op 7 augustus 2015

Graag nodigen we u uit voor een ‘plantjesmarkt’ aanstaande vrijdag 7 augustus van 14.00 – 16.00 uur op het Gustav Mahlerplein in Zuidas. Vanwege de start van de bouwwerkzaamheden voor de ondergrondse fietsparkeergarage worden alle planten in de siertuinen langs het Mahlerplein verwijderd.

De tuinen zijn ooit ontworpen door de bekende tuinarchitect Piet Oudolf en de planten zijn nog van goede kwaliteit. Graag stellen we u daarom in de gelegenheid een of meerdere planten gratis mee te nemen voor uw balkon of  tuin.

Wat heeft u nodig?

U kunt de planten van uw keuze zelf uitscheppen. Wij zorgen voor schoppen, maar die kunt u ook zelf meenemen. Zorg zelf voor stevige tassen of dozen om de planten in te vervoeren. Er is een variatie aan kleine en grote planten waaruit  u kunt kiezen, maar op is op.

Planning

Op maandag 10 augustus starten de bouwwerkzaamheden voor de aanleg van de ondergrondse fietsparkeergarage en wordt het plein afgezet met bouwhekken. De tuinen en resterende planten worden dan definitief verwijderd.

Vragen, opmerkingen, klacht?

Voor meer informatie over de bouwwerkzaamheden kunt u terecht bij Hetty Messchaert, omgevingsmanager BAM, Gustav Mahlerplein, telefoonnummer: 088- 400 80 88 (24/7) of mail: h.messchaert@bamciviel.nl.

Vanaf 3 augustus 2015 is er een 2-wekelijks spreekuur in de bouwkeet op de Spoorslagsloot (achter ABN AMRO) op maandag van 15:00 tot 17:00 uur en op woensdag van 9:00 tot 12:00 uur.